2023-08-09 168 views
星期六下晝同咗朋友去坑口分店食下午茶,嗰間分店烏蠅問題好嚴重,初初有一兩隻都算都忍受到,但後嚟發現有5 6隻不停圍住我地啲袋、食物、我地個人。最離譜係不下兩三次痴係小朋友同食物到,我地仲拍死咗一隻喺枱之後即刻同啲staff講。但我地覺得啲staff聽到之後完全唔驚訝,話幫我地轉枱同換過碟食物,但碟食物出到嚟除咗啲菜之外其他原封不動冇郁過另外,我以前去食嘢嗌嘢飲都會嗌走甜,出嚟嘅份量都正常,但今次同朋友嗌走甜嘅嘢飲出到嚟好似俾人飲咗一啖咁。同staff反映返,結果得出嚟嘅答案係話走甜嘅話出嚟嘅份量相對係會少啲,但講緊嘅少啲係少成寸嘢飲(?)😹😹我覺得如果我係嗌少冰就話啫,嗌走甜都要少成寸份量?好可惜我同朋友當時都嬲嬲地冇影低到,如果唔係你地可以睇到有幾誇張🙂以前好中意去旺角嗰間分店食嘢,我本身住坑口,知道坑口開咗分店我都好開心。可惜嘅係坑呢間分店體驗好差,一次衰過一次,最失望嘅係啲staff處理投訴嘅手法拎到我地都覺得唔會想再嚟幫襯評分嘅服務,衛生真係一粒星都唔想俾!

評分嘅服務,衛生真係一粒星都唔想俾!
2023-08-05
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)