🐔墨西哥香辣烤雞烤雞真係即點即烤~ 烤雞本身已經有少少醬,所以食落去都好入味!陪埋墨西哥醬就更加惹味😍 食落去有🇲🇽辣椒陣香辣味…不過要留意都有d辣,唔食得辣ge朋友可以試其他味道!一共有6款味道🦐 XO醬海鮮pizza +$20見lee個配搭幾新穎所以叫左😂 估唔到又真係幾match🥰 XO醬ge蝦米油同瑤柱令個pizza 好香,海鮮就有珍珠帶子同蜆肉,店家一d都唔孤寒,有好多配料😊好食!🧅 炸洋蔥圈 份量好多!個個圈都好大個,炸得香脆!唔食洋蔥就可以揀薯條/蒜蓉包🌽粟米忌廉湯 + 沙律🥗湯ge味道就正正常常!反而沙律好開胃,因為佢落足夠ge醋,令每塊菜都有醋味🤣 連本身我唔鍾意沙律ge人都可以食曬😂 最鍾意係佢有幾舊蜜柑肉好甜好好食~🧃飲品2杯💰$278 另+$20 upgrade pizza性價比好高ge餐廳!食物質素高而且服務態度好,上菜都好迅速👍🏻 將軍澳海旁地段有親民餐廳,唔掛得咁多街坊幫襯✨
🐔墨西哥香辣烤雞

🦐 XO醬海鮮pizza +$20

🧅 炸洋蔥圈
份量好多!個個圈都好大個,炸得香脆!
唔食洋蔥就可以揀薯條/蒜蓉包

🌽粟米忌廉湯 + 沙律🥗