2024-05-02
真係非常想吃烤魚同雞煲, 於是睇到朋友推介嘅鋒哥廚房,決定嚟試吓🤔。 真係好似某個朱古力品牌咁,一次過滿足晒三個願望環境: 首先,呢間店寬敞舒服, 又室內同埋室外嘅地方,整體感覺良好,而且環境都好乾淨企理,好適合同屋企人一齊嚟食。🐟1️⃣蕃茄烤魚: 烤魚煮得非常好吃,外皮烤得脆脆的,裡面嘅魚肉鮮嫩無比、汁都非常好吸,蕃茄味道啱啱好🍅。2️⃣麻辣雞煲: 麻辣雞煲任食,火候好到啱啱好,雞肉夠嫩,麻辣味道濃郁卻唔會搶喉3️⃣火鍋湯底(黑蒜豬骨湯): 豬骨湯底豐富濃郁,黑蒜嘅香氣瀰漫口腔, 超正🥘。4️⃣安格斯牛頸脊: 牛頸脊軟滑嫩熟,牛肉味道好濃,非常好食!🐄另外多啲嘅配菜如:蟶子、大蜆、魚蛋、豬肉丸及冬菇等都做得好好,火鍋絕對一試即🤤。要特別介紹嘅就係生啤同雪糕: 🍺1️⃣超多款生啤任飲: 呢個都唔算係常見, 估唔到咁多款式,有好多我自己都未試過,今次可以乜都試晒啦!2️⃣Häagen-Dazs雪糕任食: 呢個就真係耐人尋味了!Häagen-Dazs, 打完邊爐再黎個雪糕,真係完美嘅結尾服務: 店內嘅服務都睇得出非常專業,我哋有咩問題佢哋都會迅速為我哋解決,都算係好貼心嘅服務👍。同頭先講嘅一樣,鋒哥廚房真係非常值
環境: 首先,呢間店寬敞舒服, 又室內同埋室外嘅地方,整體感覺良好,而且環境都好乾淨企理,好適合同屋企人一齊嚟食。 🐟1️⃣蕃茄烤魚: 烤魚煮得非常好吃,外皮烤得脆脆的,裡面嘅魚肉鮮嫩無比、汁都非常好吸,蕃茄味道啱啱好🍅。
2️⃣麻辣 雞煲: 麻辣雞煲任食,火候好到啱啱好,雞肉夠嫩,麻辣味道濃郁卻唔會搶喉
3️⃣ 火鍋湯底(黑蒜豬骨湯): 豬骨湯底豐富濃郁,黑蒜嘅香氣瀰漫口腔, 超正🥘。
同頭先講嘅一樣,鋒哥廚房真係非常值得一試,價錢公道,環境好,食物豐富又好食一定會再嚟⭐⭐⭐⭐⭐