2022-12-20 79 views
呢兩日天氣突然間咁凍,甘啱又行開依條元朗食街都唔知食乜好,行行下見到一間新開食海鮮鍋+串燒,就俾佢吸引到入咗去試下!一坐低,店員即刻推介佢哋個招牌海鮮鍋,店員又同我哋講本身呢個海鮮鍋要預訂,但好彩我哋嗰日去到還有兩個,所以我哋才有機會可以一試👍,我們叫咗二人份量少辣,海鮮鍋份量相當足夠。有蟹、蝦、魷魚鬚、萵筍,金菇、薯仔、蜆、鮑魚……份量絕對夠食,所有海鮮都非常之新鮮,配合濃郁湯底,好食😋😋😋👍👍👍除咗海鮮鍋外,我哋經店員介紹叫咗生蠔,雞泡魚乾,和幾串串燒(包括雞腎、羊肉串、魷魚鬚,)店舖還相當貼心,串燒可以有一個熱爐可以熱住一路食,唔怕咁快凍,串燒配上啤酒簡直係絕配👍🍺🍺期待下次再去試其他款式的串燒