2023-09-20
人地Lunch食兩餸飯午市套餐我就眾目睽睽之下火鍋呀唔該🤣一眼就見到火鍋任食全日供應滿足心血來潮想打邊爐嘅我☺️名副其實「窩心味道 • 健康滋味」◂ ◂ ◂ ◂ ◂ ✐☡ ▸ ▸ ▸ ▸ ▸↬ 火鍋湯底 ↫可揀兩食款式湯底或淨火鍋湯底多款選擇下揀咗鴛鴦鍋(每人+$ 𝟏𝟎)湯底非常足料而且飲落堅無味精🤩▸ 椰子雞湯坦白講好味過母親大人煲嘅只因料真多(媽媽別生氣😚)奶白色超多椰子🥥越煲越濃郁味道好~清甜忍唔住係咁飲🤤▸ 韓式芝士泡菜湯除咗多泡菜仲有唔少豆腐一開始唔覺得辣有少少酸但越食越顯辣似泡菜鍋辣度唔會好嗆又辣得過癮🌶️其他湯底▸ 可兩食:酸菜魚 / 麻辣雞煲▸ 淨火鍋:日式壽喜燒湯 / 芫荽皮蛋豆腐湯 / 地獄麻辣鍋 / 香濃沙嗲湯 / 蕃茄薯仔湯 ↬ 肉類 ↫ 用QR Code落單只有豬牛雞三款每款每碟份量唔少▸ 豚肉油脂唔多肉質軟嫩無臭豬味▸ 肥牛油花平均肉質爽滑牛味唔錯▸ 滑雞肥膏唔多淥耐咗肉質都唔太老 各款醬料及以下類別係雪櫃自取↬ 丸/炸物類 ↫ ▸ 魚腐本人表示好食超索湯🤍▸ 魚蛋魚味好濃、墨丸、貢丸、芝士丸、蟹籽丸等多款選擇,但可惜無牛丸▸ 魚皮餃、餃子▸ 廚師腸、芝士腸
我就眾目睽睽之下火鍋呀唔該🤣
一眼就見到火鍋任食全日供應
滿足心血來潮想打邊爐嘅我☺️
名副其實「窩心味道 • 健康滋味」 ◂ ◂ ◂ ◂ ◂ ✐☡ ▸ ▸ ▸ ▸ ▸
↬ 火鍋湯底 ↫
可揀兩食款式湯底或淨火鍋湯底
多款選擇下揀咗鴛鴦鍋(每人+$ 𝟏𝟎)
湯底非常足料而且飲落堅無味精🤩 ▸ 椰子雞湯
坦白講好味過母親大人煲嘅
只因料真多(媽媽別生氣😚)
奶白色超多椰子🥥越煲越濃郁
↬ 肉類 ↫
用QR Code落單
只有豬牛雞三款
每款每碟份量唔少
▸ 豚肉油脂唔多肉質軟嫩無臭豬味 ▸ 肥牛油花平均肉質爽滑牛味唔錯 ▸ 滑雞肥膏唔多淥耐咗肉質都唔太老
各款醬料及以下類別係雪櫃自取 ↬ 丸/炸物類 ↫
▸ 魚腐本人表示好食超索湯🤍 ▸ 魚蛋魚味好濃、墨丸、貢丸、芝士丸、蟹籽丸等多款選擇,但可惜無牛丸
▸ 魚皮餃、餃子
▸ 廚師腸、芝士腸、蟹柳 ▸ 響鈴(正常款/紫菜款)、生根、魚皮 ↬ 蔬菜/菇類 ↫
▸ 生菜、菠菜、娃娃菜、粟米等
▸ 冬菇、金菇、秀珍菇、雞髀菇等 ↬ 飲品 ↫
▸ 罐裝汽水、紙包飲品
▸ 支裝啤酒需另外計錢