2024-08-21 328 views
Chimac今日全日都落雨,老婆又唔想出街,就叫我去新城市連城廣場睇下有咩好野食,上到去見到間賣韓式炸雞🍗既店(Chimac),見到咁多人排隊,緊係唔執輸,排埋一份,叫左個(閃亮芝士🧀無骨雞腿肉)餐,仲包埋薯條/酸蘿蔔,再叫左泡菜蛋蓋炒飯,韓式魚糕串,再加2罐飲品,竟然$150都唔駛😱,抵食到呢。芝士無骨雞腿肉:即叫即炸,香而不油,芝士🧀粉豪不吝嗇,大量鋪滿成塊雞件。個餐仲包我最愛既粗薯條😍泡菜蛋蓋炒飯:半熟蛋包住d泡菜炒飯,唔會太辣,好適合香港人口味。韓式魚串糕:好濃魚味,又彈牙。總結:經濟實惠,份量充足,味道👅良好。#Chimac #韓國 #炸雞 #專賣店 #Korean #Chicken #外賣 #koreanfood #韓國美食 #香港美食 #韓國菜 #韓國餐廳
Chimac

韓式魚串糕:好濃魚味,又彈牙。

總結:經濟實惠,份量充足,味道👅良好。

2024-08-18
Type of Meal