2023-08-27 527 views
一段時間無去,好似食品選擇同服務都比以前差。星期五晚市,為左想食片皮鴨而去。服務:一坐低比個QRCode,無主動提供實體menu其實都可以,但手機上個menu係完全無圖片的,好難入手,所以見不常到的客都要個實體menu。食品選擇:一張主menu加一個甜品nenu,沒有了set,沒有片皮鴨,真係沒想到的情況。去到為的是片皮鴨,只怪自己想當然就入內。環境:溜冰場開了,又有曲棍球練習,成個場都好嘈。開了一段日子,卡位椅子破了也沒修補。食品:今次廚房好似制鹽的,羊肉及鱔糊都好淡,羊肉孜然粉有落,但無鹽味。鱔糊有色有大量韭黃但無味,剩食無叫飯伴食都覺得淡,真係好神奇。整體上評分係中下,本來想要的片皮鴨沒有了,叫了其他食品,除了小籠包保持水準,其餘都有d失望,所以無再追加甜品
海蜇頭
2023-08-25