2022-08-14 1754 views
難得齊腳~大家都鍾意食雞煲打邊爐,朋友又book到呢間任食無限時嘅雞煲打邊爐,唔係唔去呀嘛😆。可能我地比較遲book枱,所以得出面嘅位可以坐。我地張枱一出lift就會見到,好似去飲咁,一出lift見到張簽名reception desk,有趣有趣😌雖然係坐出面比較open,拎野食飲品都要入返去,但我地覺得又幾好呀,夠晒涼(因為個吹風機就係我地隔離😂),如果坐裏面就會迫同埋好嘈😂..一開始就先黎雞煲..我地6個人有兩個,服務員有教我地點食。個雞煲勁香又夠麻辣💯。食完個雞煲,陸續有黎..雞煲之後,我地加左錢要兩個刺身,分別係龍蝦同象拔蚌😍兩款刺身一d都唔Hea ,大大份勁抵食🤩再黎一大籮蒸海鮮🥳🥳,食落去感覺ok,應該幾新鮮😋再黎兩煲燉湯: 烏雞燉湯同蘿蔔清湯腩湯,呢兩個湯算系真材實料,烏雞湯夠晒藥材味,蘿蔔清湯腩清清地得黎又有胡椒香味😋飲完呢2個湯,人都滾晒😂跟住就開始打邊爐喇…不過我地已經飽得七七八八😂。所以都係hea hea地烚下菜,響鈴同埋d牛肉😂…聽聞係手切牛頸脊到最後服務員就送埋糖水比我地埋尾(有小小失望因為唔係雪糕🤣)仲叫我地慢慢食,唔趕我地走🥰總結:任食黎講真係幾抵食,除咗係

總結:任食黎講真係幾抵食,除咗係出面自助拎嘅配菜Hea Hea 地之外,所有食物質素都算中上,尤其是雞煲同燉湯👍🏼,想任食無限時打邊爐,我都會推介尖沙咀斗滾比大家😆

雞煲

蒸海鮮