我又試新野飲鋪喇~🤤 係openrice盲search既時候搵到呢間「煮茶」,見到有別於其他野飲鋪,係用黑糖珍珠椰汁做主打,就決定左一定搵日去試下!「煮茶」係染布房街,旺角/旺角東站行過去都方便,就係轉角麥記格離格離🚩買左2杯野飲,我就黑糖珍珠椰汁🥥,屋企人要左杯水果茶🍊🍋🥤黑糖珍珠椰汁🥥一飲落口椰汁味好香😋 相對起平時黑糖珍珠奶茶比較清新、無咁膩口~ 如果珍珠可以熟多少少林少少就perfect~ 而且全港首創用椰汁呢個諗頭,要比個讚👍🏻🥤水果茶🍊🍋都算幾多唔同款既生果,有橙有西柚有青檸有蕃茄仔~ 照要正常甜度都唔會話好甜👌🏻 整體「煮茶」野飲係旺角區算係比較平,學生仲可以減$3添!

買左2杯野飲,我就黑糖珍珠椰汁🥥,屋企人要左杯水果茶🍊🍋

🥤黑糖珍珠椰汁🥥

🥤水果茶🍊🍋

整體「煮茶」野飲係旺角區算係比較平,學生仲可以減$3添!

TakeAway