2025-01-19
先切入重點!芝士熔岩炒飯果然名不虛傳!絕對值得再試!佢D 芝士嘅份量啱啱好,又唔會多到太漏,又食到滿滿嘅芝士香味,啖啖都拉絲,仲要食到最後其實已經凍咗,都仲咁好食😋😋 今次嗌咗雞肉蛋漿,下次要嗌泡菜先!薯仔排骨湯,排骨好冧,一咬就散湯頭好味,少少辣感,冬天飲哩個湯真係不得了😌 可惜!!薯仔一D 都唔冧,完全唔入味,好明顯排骨湯就煲好耐,薯仔新鮮揼落去,上菜食嗰陣仲有新鮮嘅感覺😂 敗筆,食一次就夠 (如果純粹想enjoy個湯同排骨,哩個絕對岩你!)朋友推介話煎餅好食,但!今次失準了🫠 煎餅感覺味煮熟,表面唔脆,內裡又有粉漿感覺。即刻同staff講,雖然都即刻換咗碟,新一碟除咗表面燶咗之外,裡面仍然有粉漿感覺,相信係嗰日嘅粉漿開得唔夠好,點煎都係咁~ 個friend 食完都話今次真係唔得,之前好好食 環境有D窄,坐得唔算舒服;樓面得兩個staff,做唔切咁,所以唔好expect service;預約7點半,但等咗半個鐘有多先有位,今次嘅體驗令我覺得,未至於好食到要喺寒冬中等半小時😅 但為咗個熔岩炒散會再嚟,到時試吓其他嘢
芝士熔岩炒飯果然名不虛傳!絕對值得再試!
雞肉芝士熔岩炒飯