2024-07-10 428 views
原來呢間餐廳好近蘭桂坊,同埋附近有好多美食,之前bookmark呢間餐廳既原因係海膽意粉,不過餐廳有另一款招牌菜係燒牛肉,當然要試吓可能因為假日關係,餐廳不是太多人,反而比較多外賣,見到間唔中都有外賣單,原本我地諗住叫海膽意粉同埋燒牛肉,可惜當日沒有提供海膽意粉,唯有試試燒牛肉三文治2個set都包左飲品和前菜,前菜有沙律同是日餐湯可以選擇,南瓜湯都幾濃郁,沙律都幾新鮮燒牛肉有3個大小選擇,因為我們食量不是太多,所以選了8oz,燒牛肉好香,肉質好嫩,不比另外一間燒牛肉專門店遜色😋😋😋燒牛肉三文治,加咗炸洋蔥碎和其他配料,味道非常融合,而且套餐包了薯條和一個蘋果,幾豐富希望下次過嚟嘅時候,有機會試到海膽意粉💪

希望下次過嚟嘅時候,有機會試到海膽意粉💪

2024-07-01
Type of Meal