我又食燒肉啦😆喺旺角嘅本場食日式燒肉放題 可以放肆刷餐勁🥩就喺瓊華中心 位置方便 裝修都好日系 卡位為主 感覺寬敞舒服放題任食2小時✌🏻有4個餐可以揀 我哋揀咗極上牛小排海鮮放題 有139品可以選擇✅一開始就會上咗6款肉比你燒住先 再用QR code落單就ok 我哋叫得最多嘅當然係牛🐂 每款牛各有特式 牛小排夠軟嫩 封門柳最濃牛味 而頂肩脊肉就富有肉汁 呢幾款我最鐘意🐖日本白豬梅肉配燒肉汁 肥瘦均勻 燒起上嚟幾香 食落都惹味🐓雞腿肉啖啖肉 十分嫩滑 而雞翼就好大隻 還好我燒肉功力都唔錯😌燒到皮脆肉嫩又唔乾 當然醃得都好好味除咗燒肉之外 仲有其他日式小食例如唐揚炸雞/章魚小丸子/男爵薯餅等等🍢甜品都多款 不過燒肉食得太飽 又知道每人都會有一杯movenpick雪糕 所以只係叫咗兩樣甜品 日式麻糬同今川燒 而呢兩款我推介大家必須要嗌😽麻糬配嘅係綠茶粉 好好味 而今川燒係可以放落爐度燒一燒 入面嘅吉士醬流心又澎湃 真心好正🥹燒肉之餘記得留返少少肚食甜品啊

🐖日本白豬梅肉配燒肉汁 肥瘦均勻 燒起上嚟幾香 食落都惹味

除咗燒肉之外 仲有其他日式小食例如唐揚炸雞