yakinikumafiaWagyumafia既副線,價錢係佢既1/4,窮jj為有食燒肉頂住檔先😮‍💨上網book枱個陣就要簡既set,同full pay埋今次試咗 combo set $480牛骨湯:好濃郁既牛味,正🥰配料:醃青瓜,蘿蔔蓉 ,解油膩感都唔錯😌三款肉 : 霜降,中等,赤身霜降:好油入口即溶,配埋個蛋黃蘿蔔豉油食幾正中等:厚切版既赤身咁,無乜特別(特別在店員建議我地既食法係配柚子汁/辣汁食,但我覺得完全唔夾😰)赤身:薄切,都有少少牛味,加鹽黑椒食都唔錯飯,正常發揮🤫Wagyumafia Yuzu IPA $90淡淡柚子味既手工啤,不過不失soft ice cream $40好滑,好重奶味,但係細杯咗少少囉🤏環境幾好,坐得舒服。Service好好,店員全部都好有禮貌,講解mean個陣都好詳細,仲不時嚟問下我地啲野食點。2個人埋單$1265個set就比較少野食,不過都多飽既,牛既質素就應該冇Wagyumafia咁正,肉味又未至於好濃。不過餐廳既氣氛又真係幾好既,特別係佢地上肉之前會係你面前嗌一下再擺埋post比你影相📸️如果好似我咁未食得起Wagyumafia,不妨考慮試吓呢間
yakinikumafia

上網book枱個陣就要簡既set,同full pay埋
今次試咗 combo set $480

牛骨湯:好濃郁既牛味,正🥰
配料:醃青瓜,蘿蔔蓉 ,解油膩感都唔錯😌

三款肉 : 霜降,中等,赤身
霜降:好油入口即溶,配埋個蛋黃蘿蔔豉油食幾正
中等:厚切版既赤身咁,無乜特別
赤身:薄切,都有少少牛味,加鹽黑椒食都唔錯

飯,正常發揮🤫

Wagyumafia Yuzu IPA $90
淡淡柚子味既手工啤,不過不失

soft ice cream $40
好滑,好重奶味,但係細杯咗少少囉🤏

2個人埋單$1265
如果好似我咁未食得起Wagyumafia,不妨考慮試吓呢間先既🤔
$1265 (Dinner)