茶古道進駐係旺角雅蘭中心已經有好一陣子,曾經都飲過一次,炭培既味道真係好濃郁☕️常見既奶茶🧋通常係以珍珠、仙草、奶蓋等等作為配料,燕麥就相對好少見,所以今次就試呢款比較特別:燕麥胚芽奶茶🔅~整體感覺都幾驚艷喎🤩:好足料,每一啖都有燕麥🤎;奶茶仍然有股炭培既味道,口感層次豐富🧡在價錢方面,略為小貴,正常平均每杯$30以上💰。不過,都有平價的選擇既,當日見到有4款$2️⃣0️⃣特價奶茶,🔥限定100杯,都幾抵~另外,消費滿$50以上,Like佢地IG / FB,就可以做會員❤️‍🔥,之後每次消費都有9️⃣折~

燕麥胚芽奶茶

胚芽黑玉烏龍牛乳

2022-03-09
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$34 (Tea)
燕麥胚芽奶茶