2023-06-13 700 views
🍜🍜🍜🍜香辣/麻辣湯底🍲香辣湯底比較甜 會比較易入口 如果偏向麻辣雞煲嘅香麻滋味 可以選擇麻辣湯底 兩種湯底都好好食 同埋唔會減少到蜆嘅鮮味 如果唔食得辣嘅朋友 可以揀蒜香湯底公仔麵底🍜如果想一次過享受哂湯底嘅辣 蜆嘅鮮味公仔麵絕對係不二之選如果一個唔夠 仲可以選擇加底😎蜆😋第一次食個陣 已經被蜆嘅份量嚇親 冇諗到會有咁多隻🤤作為一個海鮮愛好者 呢樣係一件好幸福嘅事🫶🏻加上蜆好鮮甜 唔會有沙 係煮嘅過程吸收哂湯底嘅辣煎蛋🍳老闆將雞蛋煎到啱啱好 有燶邊 同時都做到流心嘅效果 一啖食左個蛋黃真係好滿足啊🫶🏻介花鮮魷🦑大家覺唔覺得個介花好得意🤣除左令外觀更加吸引 介花仲令到啲湯可以掛住係鮮魷上面 而且好易咬開 唔會好韌叻媽辣油🌶鐘意食辣嘅朋友可以加埋自家整嘅叻媽辣油將辣味再進一步提升 更加帶出湯底嘅鮮甜😋堅係和牛🐮老闆娘一攞入黎已經聞到香 每一舊和牛都煎到好香 油脂覆蓋住每一舊牛 入口即溶 一啲都唔韌 一串串攞起上黎食超過過癮 建議大家趁熱食🔥炸八爪魚卷🐙脆邊再配上入面煙靭嘅八爪魚粒豐富咗口感 值得一試!
🍜🍜🍜🍜

將辣味再進一步提升 更加帶出湯底嘅鮮甜😋

堅係和牛🐮
一串串攞起上黎食超過過癮 建議大家趁熱食🔥

炸八爪魚卷🐙
脆邊再配上入面煙靭嘅八爪魚粒豐富咗口感 值得一試!