2K
好掛住韓國街頭嘅芝士年糕同炸雞 所約咗朋友嚟咗呢間好有當地街頭feel嘅韓國菜餐廳食飯🤓 內裝好有KPOP MV感 食物份量好大 好啱多人一齊share😋-🐷勁量芝士炸豬扒年糕拉麵鍋 $68首先叫咗個年糕拉麵鍋😙 鍋面放咗一大塊香脆嘅炸豬排 然後店員會淋上融化咗嘅芝士醬 超級邪惡😛 醬汁一開始係甜甜辣辣 越煮越濃會變辣啲😛 韓國拉麵一貫好有咬口 加埋年糕口感好Q😘-🐖大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉 $158另外我地㨂咗呢個芝士鐵板泡菜炒五花肉😚 泡菜酸酸辣辣 五花腩肉份量十足 加上鐵板上熔化咗嘅芝士拉絲冇難度🔥 不過我地就鍾意再燒耐少少 等五花肉同芝士再焦香啲 可以食到一層脆脆嘅面😎-🐣BUTTER X GARLIC 無骨炸雞 $158食韓菜點可以唔叫炸雞 我地㨂咗呢款蒜香牛油味 蒜香味十足 搭配埋牛油十分香呀🤩 炸雞外脆內嫩 仲留住肉汁 好啱送啤酒呀🍗-🥔薯仔煎餅 $98另外我地仲加點咗一個薯仔煎餅 煎餅外層煎得好脆 入面軟糯 仲有少少薯仔絲 口感好豐富 係韓國國民comfort food嘅味道呀😚-🍜韓式冷麵 $72食完咁多辣嘢同炸嘢 最後我地叫咗個冷麵下一下火🤣 食落幾清爽 麵條Q彈

🐷勁量芝士炸豬扒年糕拉麵鍋 $68

🐖大發!芝士鐵板泡菜炒五花肉 $158

🐣BUTTER X GARLIC 無骨炸雞 $158

🥔薯仔煎餅 $98

🍜韓式冷麵 $72
食完咁多辣嘢同炸嘢 最後我地叫咗個冷麵下一下火🤣 食落幾清爽 麵條Q彈 搭配酸酸嘅湯底 好啱消暑同解辣

🍻Cass啤酒 $68
另外宜家仲有韓國啤酒任飲添😙 食住炸雞飲一流呀😚