2017-04-06
論環境,好多得意貓貓!!一入去見到人同貓一齊坐係到食好驚訝!佢地好多訓左係到!任摸!不過要抱到佢地都要有啲經驗!佢吾鐘意你都會用手推開你!環境吾係甘乾淨, 始終都有隻貓喺度住。喺店舖嘅角落頭會有一個貓砂池比較臭,係側邊都會有啲位係畀人坐係到食嘢,我地好快調左位。位比較細,冇位放袋。論食物,賣相不錯,但質素較差。烏冬煮吾夠耐太硬, 芝麻醬太水, 吉列豬扒表面好靚,但係咬落去啲肉太硬。 千島薄餅啲菠蘿幾甜幾好食,芝士同煙肉焗得幾好,但係個餅底都係太硬要勁大力咬先食到,最後都係食淨好多餅底食吾到都落去。service吾夠貼心。 飲品揀咗水蜜桃同埋巨峰提子,巨峰提子比較甜,水蜜桃幾清涼嘅感覺幾好飲。論服務,食薄餅嘅時候冇刀要用差切,食烏冬嘅時候要點要自己出去拎碟,坐咗喺度半個鐘先至上得一個烏冬,叫左個二人餐要九個字先上齊曬,當中重漏咗嘢飲嘅單。不過當中嘅服務員都係啲愛貓嘅年青人,佢哋都好有禮貌好友善既態度。今次嘅經驗有點特別因為食到最後見到一隻貓仔去到角落頭望住個窗係到嚎叫,然後走過去摸佢嘅時候就見到佢嘅眼睛留咗一滴眼淚落嚟,等我用隻手,去抹去佢嘅眼淚的時候有點憂傷。我影一張相佢望住彌郭道五光
論食物,賣相不錯,但質素較差。
今次嘅經驗有點特別因為食到最後見到一隻貓仔去到角落頭望住個窗係到嚎叫,然後走過去摸佢嘅時候就見到佢嘅眼睛留咗一滴眼淚落嚟,等我用隻手,去抹去佢嘅眼淚的時候有點憂傷。我影一張相佢望住彌郭道五光十色既街道,好想出去睇下呢個世界有幾咁大,不過我都只係佢旁邊摸了佢幾分鐘然後就走咗。