2021-04-08 56 views
大約1:00令去到,好好彩不用等位仲可以簡上面或者下面花園坐。我地3個選擇坐上面。因為咁啱outdoor有一張枱,我哋order左3杯野及兩個cake。首先講一講上面位置,因為咁啱有毛毛雨及都幾大風,所以好舒服,不過枱與枱之間都比較近,但都可以接受。另外飲品方面order左cappuccino 及Ice Mocha,咖啡味不錯👌🏻,但Ice Mocha就無咩朱古力味。Cake方面order左Cheese cake及Tiramisu,Cheese cake 味道都可以,而Tiramisu 唔係經典既做法,但佢個Cream打得幾好味大致整體上都好好。會再黎。最後佢一提打卡位置都有幾個,可以呃下like順帶一提張枱比較細
順帶一提張枱比較細
2021-04-05
$100 (Tea)