2019-08-14 1279 views
第一次黎稻成,經過見到有片皮鴨就決定要入黎試試佢!首先上左小籠包,其實味道不錯,皮薄而且多汁,但皮會痴住張紙,太薄既皮一拎上黎結果有兩隻未食先爛開了d湯流哂落去但完整個兩隻都好味的跟住到片皮鴨出場!整體口感非常好,鴨肉juicy係肥左小小,加上秘制醬汁、青瓜、蔥絲,算得上正宗既味道。最值得一提既係個皮,因為佢真係非常薄,所以包住成份片皮鴨食落去唔會有食緊包既感覺,剛剛好。要讚呢個皮個鴨皮非常肥,但大約有20片,兩個人叫左半隻鴨都食得哂呢個碟下面有個位加熱,如果有得熱住就仲好!拿~皮薄賣相都不錯的另外,因當天食晚餐時比較趕時間,所以一開始等片皮鴨時有點唔耐煩,因為店員下單時無講到要等幾耐,最後大約要等30分鐘左右既正常同合理時間。但店員及經理均有立即跟進,並有照顧食客感受,服務態度滿分💯

但完整個兩隻都好味的

小籠包

跟住到片皮鴨出場!

要讚呢個皮

個鴨皮非常肥,但大約有20片,兩個人叫左半隻鴨都食得哂
呢個碟下面有個位加熱,如果有得熱住就仲好!

拿~皮薄

賣相都不錯的

片皮鴨

但店員及經理均有立即跟進,並有照顧食客感受,服務態度滿分💯

2019-08-12
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$170 (Dinner)
片皮鴨