好!關於呢篇既食後感呢IG既朋友和身邊好幾位朋友都好期待😂係咁催我打。。。。哈哈心諗,我自己都唔急唔趕,但你地既然催我?豈有此理!btw我真係成日都比人話我嘴刁&大食😂我首先想講既係,所謂傳說中既巨型級牛小扒,係我同朋友眼中係一啲都唔大份既!😔(下?咁點解影相睇出嚟咁有霸氣既?)好等我話比大家個原理現實往往係殘酷既你地如果唔想打破對呢間野牛小扒形象既話呢睇到呢度直接飛左呢篇食後感,按👍就可以了 哈哈要讚下futago既視覺效果做得好好牛小扒之所以睇落咁大塊其實!純粹係因為個燒爐得「半張A4紙」咁大無錯!係半張A4然後塊薄到不能再薄既牛小扒放上去個咁細既燒爐上面再加上影相角度,想唔感覺大塊都難啦(其實扒既定義係咩?因為依我個人定義而言,呢塊點睇都叫牛小薄片)但,係好食既!😍第一口非常嫩滑👏👏但之後愈食愈肥膩,朋友食到一半唔肯食推晒比我食😫我地果塊肥膏多過肉😭呢塊牛小薄片如果唔係因為太肥膩的話其實正常食量既女孩子都應該至少能食2塊或以上Btw,呢塊招牌出場時係有口號架,我見唔少食評都好鐘意呢個出餐儀式大鑼大鼓大叫大喊咁,等全店都知道你要準備食這個牛小薄片了!然後一輪熱烈拍手掌👏👏 對於鐘意
好!關於呢篇既食後感呢

IG既朋友和身邊好幾位朋友都好期待😂

係咁催我打。。。。哈哈

心諗,我自己都唔急唔趕,但你地既然催我?

豈有此理!

btw我真係成日都比人話我嘴刁&大食😂

(下?咁點解影相睇出嚟咁有霸氣既?)

好等我話比大家個原理

現實往往係殘酷既

你地如果唔想打破對呢間野牛小扒形象既話呢

睇到呢度直接飛左呢篇食後感,按👍就可以了 哈哈
要讚下futago既視覺效果做得好好

牛小扒之所以睇落咁大塊

其實!純粹係因為個燒爐得「半張A4紙」咁大

無錯!係半張A4

然後塊薄到不能再薄既牛小扒放上去個咁細既燒爐上面

再加上影相角度,想唔感覺大塊都難啦

但,係好食既!😍

第一口非常嫩滑👏👏

但之後愈食愈肥膩,朋友食到一半唔肯食推晒比我食😫

我地果塊肥膏多過肉😭

呢塊牛小薄片如果唔係因為太肥膩的話

其實正常食量既女孩子都應該至少能食2塊或以上

大鑼大鼓大叫大喊咁,等全店都知道你要準備食這個牛小薄片了!
然後一輪熱烈拍手掌👏👏

對於鐘意安靜既我嚟講,個人就唔太鐘意既...

但我不得不承認咁做非常好,非常帶動氣氛!

good job!!☺️
呢個味道還好,只是食了就會發現其實唔太抵食
始終味道不驚喜 只屬普通
非常咸!
而且好肥美!
牛舌薄得可憐。。

薄到完全無口感可言。。

又貴又極少又無口感

我地(2個人)叫左幾樣野食 其他都懶得影了

頂盡得3-4成飽,但埋單已經過$1000

我諗要食到叫飽飽地起碼要過$2000😫😫

品質唔差,味道也不錯,會讓人不禁一叫再叫😊

但!整體份量好細喔😗😗

感覺似食法式料理咁既份量唉,我地咁大食邊夠飽呢

所以之後需要轉場繼續食其他醫肚