2022-07-03
之前成日來呢棟嘢食大排檔 發現開左間打邊爐唸住有機會試下 今日難得早收工約埋朋友食lunch 價錢比夜晚平成百蚊 好抵😆😆我地揀左「團」餐,兩百零蚊都包好多款野食🤩🤩湯底揀左麻辣牛肉湯,上到來同幅圖有啲唔似 都係好少見嘅辣椒籽湯底😂 好彩個味道都正常 小辣都偏辣。出邊有啲任食區 有好多款蔬菜、丸、素菜果類 都算新鮮👍🏻麵有三款選擇 飲品種類都有數款其他野食就用qr code落單👍🏻牛嘅種類都有八九款🤣🤣豬都有四五款😛仲有啲虎蝦、蝦滑、餃類😋講真 種類同其他放題相比有啲輸蝕 不過勝在啲肉種類夠多 同埋都幾高質🥰🥰 一上鍋之後就會送上一盤仙氣拼盤有四款牛比我地試 跟住再叫其他來食!重點分享我地覺得高質,不斷encore嘅✌🏻牛頸脊、牛小排、封門柳牛肉味濃😋😋澳洲M5和牛肩甲淥一淥就食得 油脂分布ok 食多啲都唔會漏🥹🥹鹿兒島黑豚肉 爽口彈牙好味😋 虎蝦夠新鮮 好鮮甜🥹最後仲會送件cake 估唔到味道又ok🤪🤪lunch來食有咁嘅質素 牛魔王平平地過下癮絕對抵玩😍😍
最後仲會送件cake 估唔到味道又ok🤪🤪
lunch來食有咁嘅質素 牛魔王平平地過下癮絕對抵玩😍😍