2021-01-27 557 views
呢間小店之前想去好耐但係Weekend一直都book唔到 於是平日同朋友過咗黎😙✨✨✨✨✨✨✨✨🍞果醬九宮格多士 $55一個多士可以一次過食哂9隻果醬🤤比較喜歡雜莓🍓同芒果🥭而木瓜雪耳我係麻麻🤢🫖另外叫咗2個tea set🍝手撕燒豬肉配野菌忌廉長通粉 $58連飲品其實我未食過湯嘅長通粉 好在佢個野菌忌廉湯味道夠濃 配長通粉都好食 🥗煙三文魚沙律 $48連飲品沙律上面都一樣配有果醬😍因為本身沙律嗰隻醋好酸 所以沙律配埋果醬一齊食啱啱好平衡返 恰到好處😋🥤桂花雪梨茶呢杯係朋友嗌嘅 佢好鍾意 桂花味重 而且配埋雪梨都唔會太甜 啱啱好☕️Hazelnut Latte打奶同拉花都做得幾好 飲到落底都仲有個拉花喺度🤍不過好似冇乜Hazelnut味😅
✨✨✨✨✨✨✨✨
🍞果醬九宮格多士 $55