2024-04-30 709 views
朋友話帶我食車仔麵,我當然歡迎啦因為我好鐘意,但佢話呢間比較特別,係以潮州滷水為主,除左基本車仔麵餸最特別有豬什,牛什都比平常多款,聽到都流口水🤤手機下單好方便,由麵類、湯底、配料每樣都可以要求好仔細,麵既軟硬度,湯底可以加汁好平常,但可以揀多汁或小汁,甚至兩溝都得👍 辣度分三級,分唔分湯,多或小蔥芫荽,每一項都可以任君撰擇👍👍對我來講梗係食最特別既豬什麵啦,好大碗好彩揀左菜底,因為真係有好多餸,粗略數都有七至八款😯當中豬耳粉腸較深印象,無諗過車仔面會食呢D!而且仲可以滷水加腩汁,初時有担心味道過濃,但又唔會湯吾油夾埋大家都無影响到大家,仲幾好味添👍朋友牛豬都想食,所以叫左三餸車仔麵另外仲叫左涼拌生腸、新鮮魷魚鬚,因為無諗過份量十足,所以仲可以拎走😅繁忙時間要等位,香港已好小見了💪🏻

朋友牛豬都想食,所以叫左三餸車仔麵

繁忙時間要等位,香港已好小見了💪🏻
2024-04-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)