2017-12-10 1698 views
星期四九點幾到達,全場爆滿!所以到附近先飲一杯,再過黎試試看就有位了。第一次食。朋友黎過覺得啤酒多選擇,而且食物質素也很好。所以帶我試試。呢杯朱古力,上次一粒粒既我同朋友試過大家唔肯定到底係黑古力粒,定係可可豆粒。炸雞治用上南乳醬同酸薑呢個中式既食材!呢個漢堡一上枱我就呆左!因為佢有成隻手咁大。講真,南乳味好淡!炸雞唔油,再加上酸薑,令到呢個本來感覺好邪惡既漢堡,變成一個好易入口,甚至乎係想食多半個既大漢堡。朋友上次試過呢個八爪魚豬腩話好味要再黎多次。唔知係八爪魚既觸鬚,定係豬腩方面出左小小問題!令呢道菜有小小苦苦地既味!當然朋友們叫左五六杯佢地呢度既特色啤酒!但本人對啤酒興趣不大。所以唔太知道分別!食物價錢方面本來覺得比一般西餐便宜,啤酒方面偏貴,但呢度供應並唔係大眾啤酒,所以本人覺得物有所值。

炸雞治

朋友上次試過呢個八爪魚豬腩話好味要再黎多次。
八爪魚豬腩

2017-12-07
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$230 (Dinner)
炸雞治