2022-11-14 1292 views
平時呢間餐廳都好多人,今日見門口無人等就入去食個lunch試下,卡位兩邊櫈勁多漬不在話下,仲落漏單叫左兩個煲仔飯兩個點心,落漏左一個煲仔飯,已經即時同職員講,因為趕時間,所以都問埋可唔可以快少少,前後3個侍應聽完就行開左無比反應,後尾食哂其他野等多15分鐘都未黎,前後最少等左半個鐘,仲耐過第一個煲仔飯既時間,最後唔要埋單走人,收銀完全唔係做,全程唔知發生緊咩事,同佢講個煲仔飯唔要佢淨係講句 吓... ,仲有個侍應話後加果個,我即時更正,係落漏,等左半個鐘都唔出番;落漏野唔盡快出番比個客不特止,sorry唔好意思都無句,完成係采你都有味野食正正常常唔係特別好食,蝦餃燒賣要10蚊粒又唔係有啲咩特別材料,黎左個雞蛋牛肉煲仔飯,無飯焦都算,啲飯全部又淋又爛,雞蛋牛肉正常,蝦腸ok, 中規中矩叫左壺鐵觀音,茶葉好多好似好抵咁但係澀都飛起,低價茶葉其實搭遠少少是旦一間平民酒樓都食到差唔多質素既野甚至可能仲好啲,至少唔洗咁貴而且服務態度好好多,個個侍應淨係得個忙字,你講咩都唔會理無下次
叫左壺鐵觀音,茶葉好多好似好抵咁但係澀都飛起,低價茶葉
無下次
2022-11-14
$60 (Lunch)