今個星期幾乎日日都出尖沙咀天氣好熱 一係就行商場一係就搵地方飲吓嘢見到呢間 meow 地方 木系裝修 好舒服的環境🌳場地乾淨 都幾大 見到清真寺日落嘅景色 🌇入場費1小時起, 係度飲杯野 order drink 好平2個人叫杯你飲玩兩個鐘$200左右 貓零食都只係$6 半份 亦都係有限制 以meow健康為重呢間仲有 🤍關愛流浪貓 好多唔同品種meow meow 隻隻都摸得好friendly 🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈我嗰日去就有11隻 會主動過嚟坐我哋張枱 😍玩meow 之餘 🐱仲有board game 玩Foosball winner, 飛行棋 , snake and ladder ,開心嘅 😁✨ 玩到kekeeeee要叫佢細聲啲 我都勁緊張 ♥︎蜜桃梳打 $10 ~ 炎炎夏日飲番杯好舒服!! 充滿香香嘅蜜桃味 ~ 個杯仲係可以防漏的 ♥︎熱情果柚子綠茶 $8 ~ 玻璃茶壺 自己倒落有蓋嘅玻璃杯度慢慢嘆 都幾寫意😊
今個星期幾乎日日都出尖沙咀

天氣好熱 一係就行商場一係就搵地方飲吓嘢

見到呢間 meow 地方 木系裝修 好舒服的環境🌳

場地乾淨 都幾大 見到清真寺日落嘅景色 🌇

入場費1小時起, 係度飲杯野 order drink 好平
2個人叫杯你飲玩兩個鐘$200左右
貓零食都只係$6 半份 亦都係有限制 以meow健康為重

呢間仲有 🤍關愛流浪貓
好多唔同品種meow meow
隻隻都摸得好friendly

🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈