2023-03-27
今日朋友想搵我傾下計, 諗住夜晚走咗陣容易搭車,揀咗旺角登打士廣場, 交通方便, 近地鐵站.上網搵到d 間cafe, 梳化位, 坐位寛闊舒服, comment 話食物質素都唔錯, 同埋最緊要係唔限時間, 我地可以慢慢傾, 慢慢食. cafe 重提供board game , 唔傾計, 約埋一大班friend -齊玩, 熱鬧下都好開心😍.二人餐$358:10 吋手拉Pizza-BBQ 烤雞蘑菇pizza , 個皮烤得剛剛好, 煙煙韌韌, 口感唔錯忌廉煙三文魚意粉-有忌廉,煙三文魚, 蘑菇, 洋蔥, 有三大塊煙三文魚, 份量算多, 忌廉汁唔太流👍👍😋炸蟹餅-即炸, 啖啖肉, 配埋個甜酸醬, 絕配百香果椰果紅茶(+$6)- 好香百香果味, 唔太甜,有啲椰果, 感覺清新玫瑰洛神花(+$30)- 健康之選
二人餐$358:
炸蟹餅-即炸, 啖啖肉, 配埋個甜酸醬, 絕配
玫瑰洛神花(+$30)- 健康之選