環境優美❤優質服務❤食物不錯餐廳環境好有舊時高級扒房既感覺,同埋樓底好高,中間係圓拱形,加埋有D 水既倒影咁幾有Feel!店員會介紹各式既套餐及食法,廚師都會黎自我介紹,好有禮貌!會係你面前整冰旋沙律,仲會加埋隻凍叉俾你~🌟 $718 Lawry Cut & $588 English Cut | 所有牛都係同一款,只係切法唔同,Lawry Cut係厚切 (仲有再厚D),English Cut係三個薄片,女士黎講都夠食,牛肉幾嫩滑,好有牛味🌟 $498 Baby Lamb Steak | 正正常常既羊架,都不錯🌟 $110 Baked Potato | 上檯前店員會介紹有咩配料,然後係你面前撈,幾好食既,但覺得薯仔可以再焗耐少少淋D就更加好!🌟 $60 Creamed Corn | 牛扒既配菜之一,仲有個係菠菜,粟米好甜,甜到唔知係咪加糖~?睇你個人鐘唔鐘意食甜野啦!🌟 $330 Oyster (6pcs) | 就係普普通通既生蠔,都新鮮既不過無乜特別🌟 $330 House Wine Sau (CF) | 幾好飲,Dry Dry地好易入口!如果生日仲可以通知餐廳,可以係隻碟劃名同埋
環境優美❤優質服務❤食物不錯

如果生日仲可以通知餐廳,可以係隻碟劃名同埋送張即影即有❣

價錢係比較貴,不過環境好靚都值得既,好適合情侶慶祝~!不過都有好多檯係一家大細,果然大家都好識享受🤣

🏠店名:Lawry’s The Prime Rib
🚘地址:中環皇后大道中9號嘉軒廣場3樓