2018-02-07 3129 views
[ 又係全日早餐🍳| 又係Cafe又係文具店✏️]••連續兩個星期六,Lunch都叫男朋友同我去食😛其實只係因為我上次啲相影得唔靚,想去多次影好少少🙈有時候我有呢啲無厘頭要求,佢都一一接受,都會遷就我🤓趁機讚下佢👍🏻-🔹All day breakfast($118)⭐️6.5/10其實係自選既,係16款入面自由配搭🧐我地2個食肉獸,揀左大大塊雞扒🐔蒜茸多士好食,烘得香脆👍🏻我最著重既炒蛋就麻麻地,唔夠滑有點過熟,類似麥當勞早餐個種🍳由於我好少食蔬菜,所以沙津蕃茄都係佢食既🍅🔹焗芝士煙肉碎薯條($45)⭐️8.5/10我好鍾意呢個薯條😍薯條既粗度係似薯角🍟淋上溶芝士上面,啲芝士真係超好味,唔算濃烈芝士味,剛剛好唔會好鹹👍🏻最重要係就算放耐左,芝士都唔會硬左一舊,依然會係流質可以點黎食😋-🔹日式咖哩燉牛肋肉蛋飯($88)⭐️7.5/10🔹松葉蟹肉青醬忌廉意粉($88)⭐️6/10咖飯味道幾好,牛肋肉好稔好正無牙都食到🤤煎蛋就無乜特別~係個咖哩好好送飯,清到一粒都無淨👅意粉比al dente更硬左少少🍝青醬忌廉幾乎係無汁,太過乾身,食得有d辛苦😐蟹肉夾雜左2粒軟殼,有待改善🙇🏻‍♀️▫️以上係Lunch
[ 又係全日早餐🍳| 又係Cafe又係文具店✏️]

🔹焗芝士煙肉碎薯條($45)⭐️8.5/10

🔹日式咖哩燉牛肋肉蛋飯($88)⭐️7.5/10

🔹松葉蟹肉青醬忌廉意粉($88)⭐️6/10

▫️以上係Lunch set,包一杯迷你南瓜湯🎃真係超迷你,得半個杯咁細,味道有點差,無味,又超杰身😖

🔹花之香橙朱古力($54)⭐️9/10
落單既時候,真係無諗過咁好飲😍賣相都幾靚,都幾驚喜,我第一次飲橙朱古力🍊好好飲,又唔係好甜,希望多d地方有啦😋
🔺店內有好多文具賣,文具控等野食既時候可以有野睇啦🤗我男朋友好雀躍,睇到唔捨得坐返埋黎🌚
$120 (Lunch)
  • All Day Breakfast