2023-12-14 32 views
天氣開始轉涼,係時候打下邊爐,今次仲未到天水圍嘅天鳥居酒屋,呢一度空間闊落,而且肉方面都有四個唔同款嘅套餐,可以根據個人口味而選擇,而我就揀咗五花脯豚肉套餐⭐️胡椒豬骨鍋佢一共有九款唔同口味嘅湯底俾你選擇,有辣亦都唔辣,而我就揀左胡椒豬骨鍋,佢個豬骨好大舊,而且湯底都好入味,加埋胡椒嘅味道,令到成個湯底更加香甜⭐️五花脯豚肉一開始有2款肉類比你食,包括五花脯豚肉同鹿兒島茶味豚肉眼,然之後就可以無限量任叫五花脯豚肉同雞頸肉,佢d肉全部都好新鮮,肥瘦均勻,口感一流⭐️火鍋配料&小食呢個套餐一共有66種火鍋配料&小食比你揀,而且唔使額外收費,包括有響鈴、蟹柳捧同金菇菜等,咁多樣入面,最鐘意佢嘅黑豚QQ水餃同芝士年糕,水餃餡靚,而且餸皮嘅口感正,而且芝士年糕好香,呢兩日我都點左好多,更重要係佢仲有甜品,糯米糍可以任叫總括而言,呢間打邊爐性價比好高,多款嘢食任食唔嬲,而且服務態度都好好👍

⭐️胡椒豬骨鍋

⭐️五花脯豚肉