2015-03-17
上兩個禮拜聽朋友講有七折, 即刻去試!book左六點半,行去一樓lobby已經見到不少甜品,嘩正!畀甜品吸引左,一大個bar枱都係甜品,細細杯,鍾意又可以攞多d,攞少啲唔鍾意咁滯又想試小小又得,得左。另外又見到久違嘅“甩甩” 雪糕,童年回憶返晒黎! 仲有就係即製窩夫好好食,食唔滯又好香,一個人都食到一大個,個人建議熱窩夫加哈根達斯雲呢拿味雪糕加cream加焦糖漿加藍莓係好好食 !甜品真係好鬼好食囉,焦糖燉蛋又好食,木糠布丁都好好食全部都係我的最愛 ,食極唔滯。唔好意思次序顛倒左,無法啦甜品真係賣飛佛呀。 好啦,再講返海鮮,有蠔啦青口波士頓龍蝦松葉蟹腳同埋唔記得左,全部都好新鮮,本人詞窮,唔曉形容,蠔有蠔味。順帶一讚,經理同服務員都好有禮好細心。一出LIFT,經理同接待姐姐即刻恭候我地。Waiters對客人好殷勤,有個叫Andrew(?)嘅留意到隔離枱個嬸嬸唔識食蟹腳 ,就教佢地點剪點剪,見到其他評論都有讚d waiter,無錯嘅,係真事黎嘅。佢地啲湯都好正,好濃味,飲得出係無味精,又有中西式畀人揀,平時係屋企冇飲湯今餐一次過補返晒!熱食都好正丫!有個pasta station,可以
熱食都好正丫!有個pasta station,可以畀我揀餸同唔同味嘅意粉,廚師即刻煮畀我食。之前聽個靚靚接待姐姐講佢地嘅意粉係佢地餐廳自己做,話咩由麵粉到煮都係自己餐廳出產,好勁揪咁款!我就揀左墨汁味嘅意粉加洋蔥煙肉加忌廉汁,好味道,好係細細份 唔驚食到好飽食唔到其他野,份量真係預得岩岩好。好啦!夠啦!唔講!總之!我就食甜品已經回晒本!
分時段,唔緊要,2個鐘我都駁殺得晒!