2006-05-21
參加親戚0係呢間酒店搞的婚宴, 食物唔係中菜而係buffet, 相信0係呢個page 留comment 唔會錯0卦?Appetizer 係serve 的, 一人一碟龍蝦fruit salad. 好好食=)其他0野就係buffet, 款式唔算多, 不過樣樣0野味道都非常唔錯. d 魚生當中最好食係三文魚(又或者係我識揀的關係? 哈哈! =P) ; 另外有阿拉斯加皇帝蟹腳, 好鮮甜=) 焗的蠔反而麻麻. 另外有燒牛肉, 阿媽好好彩拎到0岩0岩roast 完出爐的第一片, 我就無咁好彩喇, 所以覺得肉汁唔夠多, 不過好在都幾腍幾香.甜品款式就出奇地多... 個人覺得apple pie 最好食. 雪糕係Papagallo 獨立包裝的雪糕杯, 不過個人唔鍾意Papagallo, 無辦法.算幾滿意的一餐飯. 不過叫我山長水遠專登入0黎食buffet, 就唔好搞我喇.