今日準時收工,秒衝去附近新開的cafe😍因為是新開,menu上的Affogato係未開始供應☕️Hot Peru 75% Chocolate $50對呢杯熱朱古力🍫幾驚喜,因為有食黑朱古力個種少少🤏苦味,而且唔甜,真係飲緊「黑」朱古力!☕️Misty Forest $55其實我對咖啡一曉不通,呢杯有泡沫係expresso上面,不太苦,但一樣唔甜,幾特別,口裡好似飲緊兩層質地既咖啡🤣🥧Lemon Cake $21迷你小小的檸檬蛋糕🍰清新檸檬🍋味,被軟軟的蛋糕包住,入口第一啖,味蕾最先感受到係檸檬味,而非甜味👍🏻🥪Truffle Mushroom Panini $68上菜時感受到包包的熱度😛用刀切時少少脆,聞到黑松露味,黑松露配菇真係好好味😋裝修都好有外國cafe既感覺,店面不大,門口有設戶外雅座。雖然是西餐廳,但甜品不似外國的
今日準時收工,秒衝去附近新開的cafe😍

因為是新開,menu上的Affogato係未開始供應

☕️Hot Peru 75% Chocolate $50

☕️Misty Forest $55

🥧Lemon Cake $21

🥪Truffle Mushroom Panini $68

2021-02-25
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$96 (Tea)