喺觀塘區工作 食Tea好地方不過想食就要俾啲耐性因為太受歡迎好多時都要大排長龍🥞榛子、朱古力、焦糖香蕉梳乎厘班戟(2件)🥞鹹蛋黃薯條(必食👍🏻)🥞菠菜合桃意大利藍芝士長通粉🥞Coconut Slush🥥🌟依間除左有小妹最愛梳乎厘班戟,其實仲有好特別嘅窩夫,不過太肚餓食咗唔記得影相😮‍💨係朱古力燒棉花糖雪糕窩夫呀!!!淨係聽個名都知佢有幾犀利,佢哋嘅窩夫質地煙煙韌韌,同其他地方嘅好唔同,同梳乎厘pancake都係必須組合。梳乎厘班戟有榛子朱古力味,一次過滿足哂兩個願望,真係好夾!而且香蕉面層有脆脆焦糖,一啲都唔馬虎,食完有種好幸福嘅感覺🥰唔好以為剩係得甜品好味,淨係見到小食都已經流晒口水,係鹹蛋黃薯條,每一條都沾滿鹹蛋黃,好香脆惹味!其實黑松露薯條都係呢間餐廳另外必點之選(仲有炸魷魚鬚配芥末籽蛋黃醬都好好味🥹真係越諗越多好味之選)因為今次係午餐時間去食,所以都叫咗個特別啲嘅菠菜合桃意大利藍芝士長通粉,佢哋用嘅係超粗長通粉,配藍芝士味道好出,相當creamy👍🏻飲品就一定要介紹小妹我專一之選(仲有Iced Latte版),椰子碎冰咖啡配勁多勁多蜜糖蜂巢脆脆🍯雖然好Heavy,但係你見到佢嘅
喺觀塘區工作 食Tea好地方
不過想食就要俾啲耐性
因為太受歡迎好多時都要大排長龍

🥞榛子、朱古力、焦糖香蕉梳乎厘班戟(2件)
🥞鹹蛋黃薯條(必食👍🏻)
🥞菠菜合桃意大利藍芝士長通粉
🥞Coconut Slush🥥

飲品就一定要介紹小妹我專一之選(仲有Iced Latte版),椰子碎冰咖啡配勁多勁多蜜糖蜂巢脆脆🍯雖然好Heavy,但係你見到佢嘅外型就會俾佢吸引住,就算餐廳有好多唔同嘅特飲都無阻我揀佢🤩(餐廳好細心將咖啡分開上,等你可以慢慢按自己喜好加入飲品,睇片你就明有幾治癒㗎啦)
榛子、朱古力、焦糖香蕉梳乎厘班戟(2件)
菠菜合桃意大利藍芝士長通粉
榛子、朱古力、焦糖香蕉梳乎厘班戟(2件)
菠菜合桃意大利藍芝士長通粉
  • 鹹蛋黃薯條
  • 榛子、朱古力、焦糖香蕉梳乎厘班戟