2014-02-24 2164 views
天寒地凍, 7:00這些時段真是有點包場Feel.一開始食熱既,桑寄生蓮子蛋茶, 薑汁芝麻湯丸, 南北杏木瓜雪耳, 酒釀桂花丸子, 核桃糊北海道3.6牛奶燉蛋白, 腐竹蓮子薏米蛋; 跟住食凍既芒果撈河,芒果水晶粉,天使之戀(芒果拿破侖),白雪黃金卷(好似腸粉,但甜河粉皮包芒果),宇治金時, 日本紅豆豆腐花; 最後一round榴槤公主, 再黎熱既糖不甩, 柿貝燉蘋果,雪耳杏仁茶。。。天使之戀同白雪黃金卷真係好好食, 宇治金時都very good, 天使之戀既牛油味香到不得之了, 行出門口仲係聞到都流口水. 蓮子蛋茶的烚蛋也出奇地軟滑, 芝麻湯丸煮得適中, 雪耳杏仁茶側太杰身了. 這裡很多美食, 本人覺得即使正價也值得來一嚐.$78團購, 不過限制多了些少.1) 只有1.5小時2) 每次每人最多叫兩樣,食完先可以再叫3) 7:15入座, 8:15已last order我地三個人無食晚飯都只係叫到3 round, 不過都好飽了. 叫咗16樣嘢, 照餐牌計起碼$480, 真係超值.待應姐姐很友善, 是水吧的太太嫌我們有人一早入座, 差點連最後一次也不能落單. 團購優惠難做是可以理解的.值得一提
天寒地凍, 7:00這些時段真是有點包場Feel.
$78團購, 不過限制多了些少.
1) 只有1.5小時
2) 每次每人最多叫兩樣,食完先可以再叫
3) 7:15入座, 8:15已last order

值得一提的是洗手間很乾淨! Like!
糖不甩, 柿貝燉蘋果,杏仁茶
榴槤公主
天使之戀
宇治金時
芒果撈河,芒果水晶粉,白雪黃金卷, 日本紅豆豆腐花
日本紅豆豆腐花
桑寄生連子蛋茶, 南北杏木瓜雪耳, 酒釀桂花丸子, 核桃糊北海道3.6牛奶燉蛋白
2014-02-20
$78 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy
天使之戀
宇治金時
芒果撈河,芒果水晶粉,白雪黃金卷, 日本紅豆豆腐花
  • 白雪黃金卷
  • 芒果撈河,芒果水晶粉,白雪黃金卷 日本紅豆豆腐花
  • 桑寄生連子蛋茶, 南北杏木瓜雪耳 酒釀桂花丸子, 核桃糊北海道3.6牛奶燉蛋白