2022-10-29
#紅豆酥餅 $26 👅 7/10🎈紅豆酥餅係即叫即整,拎到上手嘅時候直程熱到會辣手,✨非常之新鮮熱辣。🫓食落去唔會覺得過分油膩,幾香口。🫘紅豆味唔算好濃,整體食落去都幾好食,不過就唔算好特別。. #黑珍珠岩鹽厚鮮奶 $38 (學生優惠+$19)👅9/10🐮我本身好鍾意飲明治奶,特別鍾意佢嘅奶香味。成杯野整體唔會過分甜,好香黑糖味。🥳另外佢比其他舖頭特別嘅係佢另外再喺鮮奶度加咗岩鹽,小小嘅鹹味中和左黑糖嘅甜味,成杯嘢飲嘅味道層次提升左,🫶🏻 飲落去亦都冇咁漏! .✨嘢飲嘅珍珠食落去都有黑糖嘅香味,軟硬程度啱啱好,💕唔係特別煙靭嘅珍珠,真係好鍾意佢嘅黑糖味。💕.☘️整體來講嘢食同嘢飲嘅質素都超級唔錯,香港仔分店另外都會有兩張枱仔俾大家企喺度食嘢,✌🏻下次會仲想試吓佢嘅棉花糖吐司!🤣真係覺得佢嘅學生優惠幾抵,買蛋餅或者吐司可以半價加配嘢飲,🤪要快啲把握最後仲做緊學生哥嘅時光先得!✨
#黑珍珠岩鹽厚鮮奶 $38 (學生優惠+$19)👅9/10