2023-03-19 147 views
之前有朋友食過尖沙咀分店,話唔錯咁撞啱家主生日,就試下銅鑼灣依間分店。我係Open Rice到訂位,當日下午就有職員 Whatapp我確認時間,因為訂位時有講慶祝生日,職員係Whatapp 到問甜品需要寫上姓名嗎?還提供了3項甜品選擇,我當然答他需要,而且提供名字給他。預約時間早了20分鐘到,已經5成滿了,安排坐在高枱,感覺唔錯,張櫈又坐得好舒服,係枱與枱之間太埋,環境有d似快餐店,但食物就有高級西餐廳既味道職員又耐心解釋推介菜、套餐同單叫既項目,就算飲品都有推薦,間中都會嚟問下食物是否滿意?非常貼心

黑松露薯條
忌廉牛油蒜蓉雜菇
Rainbow
香煎北海道帶子龍蝦汁扁意粉(配三文魚子)
美國肉眼扒 16安士
78%朱古力心太軟
2023-03-19
$330 (Dinner)
Celebration
Birthday
黑松露薯條
忌廉牛油蒜蓉雜菇
香煎北海道帶子龍蝦汁扁意粉(配三文魚子)
美國肉眼扒 16安士
78%朱古力心太軟