2012-01-27 36 views
Regal送左$500coupon,所以來呢度食生日飯八點來到,得一台食客環境幾舒適我倆叫左1個龍蝦SET(包龍蝦前菜+龍蝦湯+主菜 -- Grilled Lobster +是日甜品)再加1份主菜(西冷牛扒配鵝肝),1個湯(黑松露忌廉蘑菇湯)同埋1個side dish(香草牛油炒蘑菇)~點完菜,侍應便送上面包籃有3款面包,有1款加左洋蔥;1款加左香草;1款係普通軟餐包仲配有3款牛油3款面包仲有微暖,又唔會太硬首先龍蝦餐ge前菜來到,不過太為食,食完先諗起無影相哈哈前菜分2左3款,有龍蝦沙律,龍蝦意粉同埋龍蝦雲吞~3樣都係迷你size,而且3樣都好食過多一陣湯就來到~侍應仲問需唔需要多d面包幾友善同細心雖然d面包幾好食,不過還是留肚吃主菜啦哈哈到主菜啦!仲有香草牛油炒蘑菇3樣都幾好食特別鍾意香草牛油炒蘑菇好香,加左牛油去炒但又唔會油lum lum,而且仲食d菇ge味道其實食完已經好飽,點知最後個是日甜品係New York Cheesecake救命呀哈哈,雖然好好食,但實在好飽,食唔晒整體來講,真係幾好,特別是環境!係尖沙咀又唔使同人逼,真好
Regal送左$500coupon,所以來呢度食生日飯

八點來到,得一台食客
環境幾舒適
舒適
點完菜,侍應便送上面包籃

有3款面包,有1款加左洋蔥;1款加左香草;1款係普通軟餐包
面包配有3種牛油
仲配有3款牛油
3款面包仲有微暖,又唔會太硬

首先龍蝦餐ge前菜來到,
不過太為食,
食完先諗起無影相哈哈

前菜分2左3款,
有龍蝦沙律,龍蝦意粉同埋龍蝦雲吞~
3樣都係迷你size,
而且3樣都好食

過多一陣湯就來到~
龍蝦湯

3樣都幾好食

特別鍾意香草牛油炒蘑菇

其實食完已經好飽,
點知最後個是日甜品係New York Cheesecake
Dessert of the day: New York Cheesecake
救命呀哈哈,雖然好好食,
但實在好飽,食唔晒

整體來講,真係幾好,特別是環境!
係尖沙咀又唔使同人逼,真好
Other Info. : 衛生只有2分 因為檸檬茶的一粒黑色的不知明物體 不過服務生二話不說便換了新的給我們 所以都OK啦 :)
2012-01-21
Celebration