2023-09-21
點咗海南雞配焗黃薑飯餐,食咗上面嗰層海南雞都冇乜嘢,係淡茂茂冇乜雞味。但食到下層嘅時候,發現近雞翼脾位附近嘅雞肉係生嘅!!!😤😤用佢餐廳嘅鋸齒餐刀🔪切都到切唔開。同個男待應講,佢第一下反應係話:「近骨位置可能係唔熟,但依舊依舊(手指指住啲雞話俾我聽)都係熟。」我同咗佢講:「唔熟就係唔熟!唔會再慢慢同你揀邊夠熟,邊夠唔熟。」(我心諗我個叉都掂到唔熟嘅位置,唔通要我不斷換叉,以免生同熟嘅交叉感染?)我諗住佢係會換過俾我,點知佢Offer話:「我俾多杯嘢飲你?!」😠虧佢講得出,我點嘅係套餐,已經包咗杯嘢飲,我飲咁多杯嘢做乜鬼?!之後佢想收走嗰兩嚿生雞,佢話換過俾我,我就俾佢收走。(冇諗過要影低相,諗住佢都話肯換)我仲加句話叫佢俾返兩嚿俾我就得。轉個頭聽到佢話:「啲雞全部切好晒一份份,所以冇!唔好意思!」即係佢完全冇心換俾我!出爾反爾!不負責任!🤬🤬🤬🤬🤬我叫另一個女侍應收埋我哋食淨嗰啲雞,費事篤眼篤鼻。到埋單嘅時候,我係俾足錢,當然佢亦收足錢,完全唔覺得有問題。食物質素差!服務態度差!處理手法更差!
我叫另一個女侍應收埋我哋食淨嗰啲雞,費事篤眼篤鼻。
食物質素差!服務態度差!處理手法更差!