2024-06-19 405 views
最近天氣都唔錯 同朋友專登入西貢行吓,見到呢間餐廳喺海旁邊裝修有幾靚環境望落都好舒服😌就入去試吓天氣熱,我揀咗個柚子鰹魚高湯蜆肉手打烏冬,柚子清爽 鰹魚湯清甜 加上蜆肉嘅甜味 真係好啱呢個天氣食!同店員傾咗幾句,佢話佢哋嘅烏冬全部都係自己手作 親手搓嘅,呢個湯完全冇加任何味精 就係好豐富嘅鰹魚同埋蜆肉味道 👅 唔怪得知雖然材料好似好簡單,但其實食物味道已經好豐富。佢哋嘅鰹魚仲係來自日本㗎😍😍飲品我就叫咗意大利金橙抹茶梳打,抹茶味超級濃 係來自日本既茶園,店主精心挑選過既。呢間餐廳環境真係幾靚,連啲餐具都好精緻 食物好食 又坐得舒服,唔錯!

Type of Meal
Lunch