💪🏻 松葉蟹雙重丼($128連套餐)松葉蟹丼主要有松葉蟹肉同埋松葉蟹膏,份量非常充足😍 要撈均蟹肉蟹膏一齊食,成個丼飯蟹味非常濃郁🤤 每一啖都好幸福😚 而且,丼飯有幾片紫菜,我嘗試用紫菜黎包蟹肉飯一齊食,發覺仲好食咗!強烈建議可以加紫菜變成紫菜包😂💪🏻 壽司定食 ($128連套餐)當中有11件壽司,份量豐富,當中都有海膽、三文魚腩、吞拿魚、帆立貝等!而且壽司每舊都好大舊,好滿足😋!每件魚生都好新鮮,我個人最愛係吞拿魚同海膽,海膽好鮮甜!套餐仲配有麵豉湯同埋沙律。💪🏻 海膽凍豆腐 ($68)呢間餐廳主打食海膽,所以海膽都好新鮮,亦有鮮甜味😋,食落唔會有怪味/臭味,食落好舒服!再配上凍豆腐感覺滑溜,一啖吞咗落肚!💪🏻 鰻魚芝士卷 ($34)鰻魚卷係用cream cheese去製,軟芝士香味濃郁,口感好滑!而且饅魚都燒得好香!💪🏻 牛肉野菜鍋 ($88)壽喜燒湯底香甜濃厚,而且味道滲晒入野菜內,煮得好入味!配料都好豐富,有齊牛肉、大量野菜、洋蔥、豆腐等。餐廳仲有好多好可愛嘅無面人公仔😂😍味道:8.5/10性價比:8/10 食住瘦指數:💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻/5 (Gym Friendly)

💪🏻 松葉蟹雙重丼($128連套餐)

💪🏻 壽司定食 ($128連套餐)

💪🏻 海膽凍豆腐 ($68)

💪🏻 鰻魚芝士卷 ($34)

💪🏻 牛肉野菜鍋 ($88)

餐廳仲有好多好可愛嘅無面人公仔😂😍

味道:8.5/10