2020-12-09 791 views
1️⃣章魚大阪燒 $35一切開睇到真係好足料好有誠意嘅大阪燒,食落口感好豐富,唔會剩係食到麵漿但冇料咁;味道嚟講都幾特別,第一次食到大阪燒係有芥末味!平時食開都係沙律醬加燒汁,食落會好濟;但呢個有芥末味嘅沙律醬中和咗嗰種油膩感👌🏻整體都夠晒飽2️⃣芝士奶蓋桂花烏龍茶 $28 一攞上手都幾大杯,飲完真係好飽好飽。無糖都唔會苦澀嘅烏龍茶,飲得出烏龍茶嘅茶香👍🏻但相反桂花味就偏淡;芝士奶蓋係甜味比鹹味出,比較稀啲啲同埋好多氣泡,但芝士味都係好濃,係一杯普通芝士奶蓋茶。✴️整體而言,大阪燒真係幾抵食,飲品我就覺得正正常常啦,勝係茶味好香。不過大家就要預返多啲時間,因為都幾多人等。
1️⃣章魚大阪燒 $35
章魚大阪燒