Hiring
Monthly
$55-$80
Hourly
2024-10-11 165 views
之前同朋友飲過一次,欣賞佢有一條麻繩吊住飲品嘅設計,今次同朋友行旺角再encore。呢間飲品嘅特色係茶底是用萃茶機現萃茶葉而成,所以茶飲值得等待⌛️。飲品類別主要集中係鮮萃研磨茶,當然仲有一啲水果茶,同埋少不了嘅珍珠奶茶可以選擇,價格都係一般飲品店,不過性價比都幾高。凍頂烏龍鮮奶茶 $35用咗鮮萃既凍頂烏龍,再加上香醇嘅鮮奶。朋友係半糖主義,好欣賞呢隻茶有種淡淡的烏龍清香。松針芒果茶 $33作為芒果🥭控既我,當然少不了要揀選有芒果元素嘅茶飲。呢一款混合咗有種夏日清新感覺嘅松針綠茶,再加上粒粒彈牙嘅芒果果果露,非常之清爽。由於啲茶全部都係鮮萃,所以要等大約10至15分鐘先有得拎,於是我就喺MOKO嗰度行多陣先。店入面都有啲座位可以坐住等嘅,環境都舒適。食物:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️整體:⭐️⭐️⭐️⭐️

凍頂烏龍鮮奶茶 $35

松針芒果茶 $33

店入面都有啲座位可以坐住等嘅,環境都舒適。

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
整體:⭐️⭐️⭐️⭐️
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
  • 凍頂烏龍鮮奶茶
  • 松針芒果茶