2017-04-20
呢間cafe都幾闊落,具空間感,唔會有壓逼既感覺,又有梳化坐,又可以聽住音樂,真係朋友聚會既好地方!我地order 左個白松露油香煎深海魚柳意粉。碟意粉黎到既時候,已經隱約聞到松露既香味,雖然啲意粉有小小乾身,但經過松露既油同菇炒過,所以特別香,另外,魚柳也煎得啱啱好,嫩滑又唔乾,而且意粉份量好多,食完好飽足。另外個黑松露油炒帶子虎蝦意粉,成隻虎蝦上,好豪!帶子都煎得不錯,火候控制得不岩岩好,虎蝦爽口鮮甜,都算新鮮既,所以鍾意食海鮮既一定會鍾意。飲品叫左艾利奧同白雪,個名咁得意梗係要試試啦,大大杯又係幾抵喎。艾利奧啲顏色好靚,有小小漸變色,飲落好清新,酸酸甜甜咁,好開胃。白雪雖然啲色無咁鮮豔,但係味道一定不輸艾利奧,香蕉同忌廉味道好濃、香滑,但唔會飲完好濟或者太甜,啱啱好。最後叫左個haagen-dazs雪糕心太軟,雪糕既味道可以自由選擇,心太軟配雪糕簡直絕配,一冷一熱,好正。唯一心太軟可能焗耐左啲,無咁流心,變左普通朱古力蛋糕,有啲可惜,但水準都唔錯。呢間cafe既價錢其實都唔算好貴,勝在地方方便又可以容納好多人,可以成班朋友仔去坐下傾下計,但係繁忙時段可能要book定位,因為我去個
呢間cafe既價錢其實都唔算好貴,勝在地方方便又可以容納好多人,可以成班朋友仔去坐下傾下計,但係繁忙時段可能要book定位,因為我去個日都好full啊。