2016-08-22 1239 views
「平民用心製作意粉」🐙墨魚汁廣島蠔意大利飯$80🐟紅菜頭煙三文魚意粉$60小店前身係一間甜品店,轉手後都係用番以前既檯,真懷念😌餐牌好簡單就睇晒,有十款不同口味既意粉同三款意大利飯套餐跟是日餐湯同勁脆卜卜既蒜蓉包😍勁大杯餐飲紅菜頭煙三文魚意粉,紅卜卜既意粉👦好底b咁問我點解紅蔥頭意粉係粉紅色既😂真係笑死我了,佢竟然睇左紅菜頭做紅蔥頭🌝意粉炒得乾身第一啖食落去有小小紅菜頭味,唔濃味既紅菜頭味,食下食下紅菜頭味沒有了,係啖啖既蒜蓉香,意粉係不錯既😋但上面既三文魚就唔得啦🙈好淋好淋好咸好咸...墨魚汁廣島蠔意大利飯,飯要等耐小小,賣相好得😍蠔仲煎得好香好香😍粒粒黑蚊蚊既飯,說平時食既意大利飯又好似不太像,但味道係不錯既😋上面煎左3隻廣島蠔超香,食落仲係脆邊添,實在有驚喜😁下面有3塊瓜,亦係用心製作,用黑椒鹽帶出香味,不錯📍星期二休息📍營業時間12-3 6-9
「平民用心製作意粉」

🐙墨魚汁廣島蠔意大利飯$80
🐟紅菜頭煙三文魚意粉$60