2020-05-01 671 views
前身是一間cake shop,唔知從何時起,變為一間小小的Cafe。唔好睇佢店子細細的,餅房兼廚房有4-5店員,店面也有3位店員。我差不多每次經過,也看到有很多人在排隊,相信他食物質素一定不差,所以今次就去試一下早餐。因為店內只有3張及1張四人吧枱,而在這抗疫期間位置更加少,我1人也在店外等了15分鐘,但這些小店也要支持一下。一看到煙三文法包,就十分喜歡💕因為他把麵包放一個心形🧡令人心情十分開心及甜蜜🥰這法包很鬆軟,不像傳統像石頭一樣硬😣Hazelnut latte 拉花很精緻,但我睇咗好耐,唔知道是一個圖案,還是一個字體😂順帶一提,這裏真的是要排隊,雖然是街坊生意,但大家都要有耐性等候啊😎
煙三文魚法包

Hazelnut  latte
2020-05-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$80 (Breakfast)
煙三文魚法包
Hazelnut  latte