2007-08-27 27 views
我真係覺得身邊既男仔朋友好中意食呢度,一黎抵(最重要)二黎好食~今次o係出發去stanley之前黎左呢度食,因為東x 未開~坐左個兩人位,不過都係卡位最好呢~叫左個46蚊lunch set有:1)白咖哩豬排飯:我既至愛,佢d咖啡哩汁加埋香茅豬排真係一個完美既配搭呀!.....2)炸蝦捲,都好食,不過唔夠熱呢~幾脆幾香口!3)百香果綠茶,唔錯呀都,仲有舊ok大既jelly仔~好食^^4)mango pedding,呢個,都係唔食,一黎.....-.-!!!二黎就係文落唔似mango 味!加多個6蚊白飯都好大碟~~~~~~用黎撈汁^^overall,佢真係又平又正呢~~~仲送埋cash coupons,下次再食^^

坐左個兩人位,不過都係卡位最好呢~

叫左個46蚊lunch set有:

2)炸蝦捲,都好食,不過唔夠熱呢~幾脆幾香口!

加多個6蚊白飯都好大碟~~~~~~用黎撈汁^^