2022-10-29 451 views
📍#丸十寿司日本食堂 人均消費: HKD196一直都好想食丸十 個手鞠波波壽司,點知原來只係星期一至四6點後先有🥲地方都好舒適,餐廳選擇多,但價位相對偏高⭐️一舟葉(三品) $178最終揀咗一舟葉,即係自己包嘅壽司飯,分別有角切三文魚,蟹肉蟹膏同吞拿魚蓉!三文魚同吞拿魚蓉都ok,不過蟹肉蟹膏幾Surprise,肉同膏都好香好正!個餐有湯,沙律同前菜,價位都ok!餐廳主打「當店精米」,精米即係將米處理成口感軟熟嘅過程,當店即係將過程係餐廳進行!我認為個飯食落去的確口感幾好幾香 👌🏻我食個餐性價比都算唔錯,餐牌價錢有平有貴,丼飯係正常價位,壽司刺身類都偏高,但整體算唔錯,下次要真係試下壽司刺身

📍#丸十寿司日本食堂

人均消費: HKD196

地方都好舒適,餐廳選擇多,但價位相對偏高

⭐️一舟葉(三品) $178

2022-10-29
$196 (Lunch)