2023-02-25 72 views
🌕Hello我係Moon🌕又到左療癒一刻,放鬆一下心情個人都開心啲!🫣每一次想放鬆心情,我都會選擇去食美食,如果有埋貓貓喺度就Perfect啦!😆貓貓Cafe實在係我嘅首選,😏當然有好多貓貓Cafe我都有去過啦!😂但係依間貓貓Cafe性價比真係好高,唔使入場費,仲要好多食物選擇添!😝貓貓又多又親人,雖然食嘢嘅時候貓貓會徘徊喺你身邊,不過佢哋都好乖,唔會同你爭嘢食😂下午茶嚟呢度真係好抵食,我同朋友嗌咗幾個餐,跟餐嘅沙律都令我有驚喜!😝用手機落單好方便!😌落咗單冇幾耐就有菠蘿千島醬野菜沙律,🤪酸酸甜甜清新又開胃!😜當然呢度仲有唔同嘅沙律選擇啦,😋挪威煙三文魚凱撒沙律都係一個性價比幾高嘅沙律!😌份量足夠,仲有幾片煙三文魚!沙律嘅上邊有巴馬臣芝士碎,😗所以會食到芝士嘅奶香味!😝食完沙律,之後再食紐西蘭牛肉眼扒。😳呢個肉眼扒嘅份量都幾多,份量足夠,牛肉味都好濃!🤩啲意大利粉,煙煙韌韌再加埋啲醬汁食,真係好正!🥳朋友就嗌咗美式車打芝士雞扒,😍喺雞扒上面會有一片車打芝士,🤩鹹鹹香香仲有好香濃嘅芝士香味,雞扒肉質嫩滑,易切易入口!薯角嘅份量啱啱好足以飽腹!😛仲要係即叫即炸脆卜卜好好味!😎我幾鍾意佢哋嘅
🌕Hello我係Moon🌕

沙律

美式車打芝士雞扒

我幾鍾意佢哋嘅oreo脆脆朱古力冰沙同埋抹茶拿鐵,😆兩款嘅味道都係軟滑容易入口,唔會有死甜嘅感覺,濃度亦剛剛好!😙
oreo脆脆朱古力冰沙

🌕最後MoonMoon真係好滿意,依間貓貓Cafe ,因為喺依度一邊食住嘢,一邊摸貓貓,真係一件好寫意嘅事! 🌕
沙律
oreo脆脆朱古力冰沙