2024-11-02
又到白松露嘅季節,酒友有開局! 佢book到咁難訂位嘅餐廳,一定要去啦☺️作為一間米芝蓮三星嘅餐廳,服務絕對係專業. 尤其係侍酒師對酒嘅處理,揀合適嘅酒杯,要醒酒,還是即開即飲,我哋完全唔需要擔心👍食物方面有tasting menu 或者單點. 大家都有自己嘅喜好,所以單點. 我揀咗signature白松露意粉. 經理刨咗大量嘅白松露. 今年嘅松露品質唔錯,未到11月已經好熟亦都好爽. 佢哋嘅homemade意粉q彈又滑,兩個字形容, 好食😋主菜,我點咗鴨胸,四成熟,去Burgundy Grand Cru 紅酒, super match.其他朋友亦都點咗佢哋嘅出名紅蝦意粉,mayula牛扒. 甜品點咗白松露雪糕,又係大量白松露😍佢哋嘅餐後嘅朱古力呀都係好好味👍
佢哋嘅餐後嘅朱古力呀都係好好味👍